INDSTILLINGER & SERVICES
Tilslutte et Bluetoothtilbehør
INDSTILLINGER & SERVICES

Tilslutte et Bluetoothtilbehør

Du kan tilslutte en række Bluetooth-tilbehør til telefonen, f.eks. hovedsæt, bilsæt eller højttalere.
Vigtigt:
  • Hvis du vil lytte til musik, skal du bruge tilbehør som Bluetooth-stereohovedsæt, der understøtter A2DP-profilen.
  • Før du tilslutter, skal du sørge for, at indstille tilbehøret til at kunne findes. Der henvises til tilbehørets dokumentation, hvor du kan se, hvordan du gør det.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > Bluetooth.
  3. Tryk på omskifteren Til/Fra for at aktivere Bluetooth. Der kan nu søges efter din telefon. Den søger også automatisk efter Bluetooth-enheder inden for rækkevidde.
  4. Tryk på navnet på det tilbehør, du vil parre telefonen med.
  5. Hvis den automatiske parring mislykkes, skal du indtaste parringskoden, der fulgte med tilbehøret.
Når tilbehøret er tilsluttet til telefonen, vises ikonet Bluetooth i statuslinjen. Du kan også kontrollere den forbindelsesstatus, der vises under navnet på tilbehøret på skærmen Bluetooth-indstillinger.
Tip: Deaktiver Bluetooth, når du ikke bruger det for at spare på batteriets strøm eller på steder, hvor det er forbudt at bruge en trådløs enhed, f. eks. ombord på et fly eller på hospitaler.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar