Hvad er der i Office-hubben?

Microsoft Office Mobile indeholder mobilversioner af Microsoft-Office-programmer. Du finder dem i Office-hubben.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Office.
  3. Glid til venstre eller højre over skærmen for at se dine dokumenter og andre ting.
    noter

Vis, åbn, søg efter, og rediger dine noget med OneNote Mobile. Brug dine noter til at holde styr på det, som foregår hjemme, på arbejde eller i skolen, mens du er på farten.

dokumenter

Find, åbn, eller opret Excel-, PowerPoint- og Word-dokumenter. Alle dokumenter, du for nylig har gemt (f.eks. fra en mail) vises også her.

locations

Åbn din Office-dokumenter, som er gemt online, f.eks. i SkyDrive, et Microsoft SharePoint-websted eller Office 365-webstedet.

Hvilke filtyper kan åbnes i Office Mobile?

Office Mobile-programmer Filformater
OneNote Mobile .one
Word Mobile .doc, .docx, .dot, .dotx, .dotm, .docm .txt, .rtf
Excel Mobile .xls, .xlsx, .xlt, .xltx, .xlsm, .xltm
PowerPoint Mobile .ppt, .pptx, .pps, .ppsx, .pptm, .ppsm