Læse nyheds-feeds

Lad være med at ikke at kende til gårsdagens nyheder. I HTC Hub kan du abonnere på nyheds-feeds, der dækker breaking news, sport, de bedste blogs og andet.

Abonnere på nyhedskanaler

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på HTC Hub.
  3. Glid til venstre eller højre, til du ser listen over nyhederkanaler, du abonnerer på.
  4. Tryk på for at abonnere på og tilføje en nyhedskanal.
  5. Du kan:
    • Tryk på en kategori, f.eks. Blogs eller Underholdning, og vælg så en eller flere kanaler, du vil abonnere på. Når du er færdig med at vælge, skal du trykke på to gange for at vende tilbage til listen over kanaler, du abonnerer på.

• Eller tryk på for at søge efter et bestemt søgeord eller en feed-URL. Vælg en eller flere kanaler, du vil abonnere på, og tryk så på .

Læse en historie

1. Tryk på en nyhedskanal, du abonnerer på, for kun at se historier fra den kanal, eller tryk på Alle emner
  2. Tryk på en historie, som du vil læse.
  3. Mens du læser synopsis, kan du:
    Tryk på Til
    Gå til den webside, hvor historien er offentliggjort for at læse hele artiklen.
    Del linket til historien fra de tilgængelige valgmuligheder.
    Gå til forrige eller næste historie.

Vil du have øjeblikkelige opdateringer for en nyhedskanal, du abonnerer på?

Fastgør din foretrukne nyhedskanal på startskærmen.
I listen over nyhedskanaler, du abonnerer på, skal du trykke og holde på din foretrukne kanel og så trykke på fastgør til Start.
Der tilføjes et live-felt for din foretrukne kanal til startskærmen, og den viser overskriften for den seneste historie.

Opsige abonnement på nyhedskanaler

• Hvis du vil opsige abonnementet på én nyhedskanal, skal du trykke og holde på den kanal og så på annuller.
  • Hvis du vil opsige abonnement på flere kanaler, skal du trykke på > annuller.