PROGRAMMER & FUNKTIONER
Undersøge vejret
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Undersøge vejret

Skal jeg tage en paraply med i dag? I HTC Hub kan du undersøge vejret, før du går.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på HTC Hub.

Du vil se vejruret, der viser vejret for din aktuelle placering. Du vil også se en liste over andre byer og deres vejrforhold.

3. Tryk på vejruret for at åbne vejrskærmen, hvor du kan se flere oplysninger om vejrudsigter for din placering. Eller tryk på en anden by for at se vejrudsigten.
  4. På vejrskærmen kan du trykke på ikoner nederst for at se på hele skærmen, undersøge vejret pr. time eller undersøge vejrudsigter for de kommende dage.
Tip:
  • Opdatere vejroplysningsskærmen ved at trykke på > opdater.
  • Ser du ikke den aktuelle placerings vejrudsigt? Returner til startskærmen, og flyt til Indstillinger > placering for at se, om Placeringstjenester er aktiveret.

Tilføje en by

1. På vejrurets skærm i HTC Hub ruller du ned i listen for at se, hvilke byer der allerede er tilføjet.
  2. Tryk på for at tilføje en by.
  3. Indtast navnet på en by eller land.

I takt med at du indtaster vises en liste over mulige placeringer baseret på de bogstaver, du indtaster.

4. Tryk på den by, du vil tilføje

Ændre rækkefølgen af byer

1. På vejrurets skærm i HTC Hub trykker du på > rediger.
  2. Tryk og hold på i slutningen af det emne, du vil fjerne.
  3. Når den valgte by fremhæves, skal du trække det til det sted, hvor det skal vises i listen.
  4. Tryk på udført.

Slette byer

1. På vejrurets skærm i HTC Hub trykker du på > rediger.
  2. Tryk på hver by, som du vil slette.
  3. Tryk på udført for at slette dem.

Ændre temperaturskalaen og andre indstillinger

1. Tryk på vejruret i HTC Hub for at åbne vejrskærmen.
  2. Tryk på > indstillinger.
  3. Under Temperaturskala vælger du Fahrenheit eller Celsius.
  4. Tænd eller sluk for vejrlydeffekter og andre valgmuligheder.
  5. Tryk på for at anvende de nye indstillinger.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar