PROGRAMMER & FUNKTIONER
Hvad er HTC Hub?
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hvad er HTC Hub?

HTC Hub er det sted, hvor du kan undersøge vejrudsigter, aktieopdateringer og nyheder. Det er også stedet,hvor du kan finde ud af, hvilke gratis HTC-programmer, du kan hente fra Windows Marketplace.

Du vil finde gratis programmer lige fra nyttige hverdagsværktøjer til spil og sjove programmer til fritiden. Besøge HTC Hub fra tid til anden for at søge efter nye tilføjelser og opdateringer.

Hente et program i HTC Hub

1. På startskærmen trykker du på > HTC Hub.
  2. Glid til venstre eller højre, til du ser de udvalgte programmer.
  3. Hvis du ikke ser et program, som du synes om, kan du trykke på Hent flere. På næste skærm skal du glide til venstre eller højre for at se, om andre programmer og spil er tilgængelige til hentning.
  4. Tryk på et program for at se detaljer.
  5. Mens du ser på detaljerne, skal du glide til venstre eller højre for at se flere oplysninger, f.eks. anmeldelser, skærmbilleder og andre relaterede programmer.
  6. Afhængigt af det program, du valgte (gratis eller betalt), kan du hente og installere det gratis, prøve dig eller købe det.

Du kan også dele linket og fortælle dine venner om programmet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar