Vise og synkronisere kalendere

Du kan vælge de kalendere, der skal vises eller skjules i programmet Kalender, og dem der skal holdes synkroniseret.

Vise eller skjule kalendere

1. I visningen dag eller dagsorden trykker du på > indstillinger.
  2. Tryk på tænd/sluk-omskifteren for hver kalender, som du vil vise eller skjule.
Bemærk: Kalenderne holdes synkroniseret på telefonen, hvad enten du skjuler dem eller ej.

Vælg hvilke kalendere, der synkroniseres med telefonen

Du kan vælge de kalendere, der skal synkroniseres med telefonen.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mail og konti.
  3. Tryk på den konto, hvis kalendersynkroniseringsindstillinger, du vil ændre.
  4. Marker eller fjern markering i afkrydsningsfeltet Kalender, afhængigt af, om du vil synkronisere eller holde op med at synkronisere kontoens kalender.
  5. Tryk på for at anvende ændringerne.