Oprette et nyt gøremål

Gøremål vises i kalenderen, og de vises sammen med dine aftaler.
Vigtigt: Du kan kun oprette gøremål i kontien Windows Live og Outlook (Exchange ActiveSync).
  1. I programmet Kalender fører du finger til venstre eller højre for at gå til gøremålslisten.
  2. Tryk på .
  3. Hvis du har mere end én konto, skal du vælge den konto, hvor du vil føje gøremålet til.
  4. Udfyld detaljerne for opgaven, f.eks. emne, forfaldsdato og andet.
  5. Hvis du vil angive en påmindelse, skal du aktivere Påmindelse og så vælge en dato og et klokkeslæt.
  6. Tryk på for at gemme.
Hvis du har angivet en forfaldsdato, kan du se gøremålet i visningen for den datos dagsorden. Du kan også se gøremålet i visningen dag på den angivne påmindelses dato og klokkeslæt.