PROGRAMMER & FUNKTIONER
Oprette en kalenderaftale
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Oprette en kalenderaftale

Når du opretter en ny aftale, kan du vælge den kontos kalender, hvor den skal føjes til.
  1. På startskærmen trykker du på Kalender.
  2. I visningen dat eller dagsorden trykker du på .
  3. Hvis du har mere end én kalender, skal du trykke på feltet Kalender og så vælge en konto, hvor du fil føje aftalen til.
  4. Indtast aftaledetaljerne.
  5. Nederst på skærmen trykker du på flere oplysninger og angiver en påmindelse, aftalens hyppighed og andet.
  6. Tryk på for at gemme.

Hurtigt oprette en aftale inden for en tidsperiode

Hvis du ikke har brug for mange detaljer om aftalen, kan du hurtigt oprette en aftale ved bare at vælge en tidsperiode og indtaste et emne lige i kalenderen.
  1. I programmet Kalender går du til visningen dag.
  2. Tryk på en tidsperiode, indtast et emne, og tryk så på .
Senere kan du bare redigere aftalen, hvis du har brug for at tilføje flere oplysninger eller flytte den til en anden kontos kalender.

Sende en invitation

Du kan bruge Kalender til at planlægge et møde eller en aftale og invitere personer til at deltage. En invitations-mail sendes til dem fra den konto, du vælger.
Vigtigt: Du kan kun invitere kontakter, der er gemt eller synkroniseret på telefonen.
  1. I Kalender opretter du en ny aftale.
  2. Tryk på feltet Kalender, og vælg den konto, der skal bruges til afsendelse af invitationen.
  3. Tilføj detaljer, f.eks. dato og tidspunkt, sted og andet.
  4. Tryk på flere oplysninger, rul ned ad skærmen, og tryk så på tilføj en person.
  5. Inviter krævede og valgfrie deltagere. Tryk på tilføj en person, og tryk så på navnet på de person, der skal inviteres.
  6. Tryk på , når du er færdig.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar