Hvad kan du gøre i Kalender

Gå aldrig glip af en vigtig aftale igen. Du kan synkronisere dine eksisterende kalendere fra dine mail-konti til telefonen og se dem i programmet Kalender. Du kan også tilføje nye aftaler, oprette gøremålslister og svare på invitationer, som mennesker sender til dig.
  • Når du har konfigureret dine mail-konti, f.eks. Windows Live, Outlook (Exchange ActiveSync) og Google, bliver de kalendere, der er knyttet til dine konti, synkroniseret med telefonen.

Hvis du ikke har konfigureret mail-konti, skal du se under Mail for at finde ud af, hvordan du føjer dem til telefonen.

Når du opretter nye aftaler på telefonen, bliver de synkroniseret med kalenderne på dine konti.

• Hvis du har konfigureret en Facebook-konto, vil du se dine Facebook-begivenheder i programmet Kalender. Du kan kun se og ikke oprette eller redigere Facebook-begivenheder på telefonen.