Få kørselsvejledninger til et footprint

Få kørselsvejledninger om, hvordan du når den placering, der er gemt i et footprint.
  1. I programmet Locations trykker du på for at finde og angive din aktuelle placering.
  2. Glid til venstre eller højre for at se dine footprints.
  3. Gennemgå seneste footprints, eller vælg mellem footprints-kategorierne eller søge efter et footprint.
  4. Når du ser det footprint, du vil bruge, trykker du på det.
  5. Få kørselsvejledninger ved at trykke på . Du vil så se en kørselsrute til destinationen fra den aktuelle placering tegnet på kortet.
  6. Tryk på , hvis du vil have gåvejledning. Tryk på for at skifte tilbage til kørselsvejledningen.
  7. Hvis kortet ikke roterer, når du flytter dig, skal du trykke på kompasset . Det får kortet til at justeres og automatisk dreje i den retning, du har foran dig.
  8. Tryk på for at se listen over vejledninger. Skift tilbage til kortet igen ved at trykke på .
Tip: Mens du kigger på ruten på kortet, kan du ændre kortet til satellitvisning ved at trykke på > se. Tryk igen for at skifte tilbage til kortvisning.