Indstille et footprint som din hjemmeplacering

Gem din hjemmeadresse som et footprint for at gøre det nemmere at indstille det som din destination.

1. I programmet Locations glider du til venstre eller højre for at gå til footprints-kategorierne.
  2. Hvis det er første gang, du indstiller hjemmeplaceringen, skal du trykke på mit hjem. Eller hvis du vil ændre hjemmeplaceringen, skal du trykke på > angiv mit hjem.
  3. Rul gennem listen over footprints. Eller også indtaster du navnet på et footprint, som du vil finde, i søgefeltet og trykker på .
  4. Tryk på et footprint for at angive det som din hjemmeplacering.
  5. Hvis du skal redigere detaljer for hjemmeplaceringen, skal du trykke på mit hjem igen og så på .