Tilføje en placering som et footprint

Vigtigt: Før du starter, skal du sørge for, at telefonens internetforbindelse og placeringstjenesteindstillinger er aktiveret.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Locations.

I programmet Locations angiver prikken i midten af kortet din aktuelle placering.

Tip: Hvis programmet skal finde din placering igen og vise den på kortet, skal du trykke på .
  3. Tryk på for at oprette et nyt footprint.
  4. På skærmen nye footprints trykker du på kortbilledet og bruger så kameraet til at tage et billede af din placering.
  5. Brug det registrerede placeringsnavn og -adresse, eller rediger dem.
  6. Du kan også:
    • Vælg en kategori til din placering.
    • Optage et talenotat for at gemme det med footprint'et.
    • Trykke på flere oplysninger for at tilføje flere oplysninger, f.eks. et telefonnummer, en webadresse og andet.
  7. Tryk på for at gemme footprint'et.