Få kørselsvejledninger

Få detaljerede vejledninger til din destination. Når du ser kørselsvejledninger i Maps, vil du se den samlede afstand og anslåede rejsetid for at hjælpe dig med at planlægge.
Vigtigt: Visse funktioner, f.eks. sving-for-sving-stemmevejledninger er måske ikke tilgængelige i visse lande eller områder.
  1. Tryk på , når du ser på et kort.
  2. Brug den aktuelle placering som udgangspunkt, eller indtast en anden placering i feltet Start. Og så indtaster du destinationen i feltet Afslut.

I disse felter kan du indtaste:

• en adresse
    • en restaurant, butik eller et andet virksomhedsnavn
    Maps viser så en opdelt skærm, der viser et kort med den planlagte rute øverst og listen over kørselsvejledninger nederst.
  3. Tryk på for at se kørselsvejledninger, eller tryk på for at kunne gå.

Når du ruller gennem vejledningen, opdateres kortet automatisk for at vise retningen.

4. Maps meddeler automatisk næste sving eller retning, når du nærmer dig. Hvis du vil lytte til stemmevejledningen, før du drejer, skal du bare trykke på listen. (Eller, hvis du kører, få en af passagerne til at gøre det for dig).
  5. Når du når destinationen, skal du trykke på den for at vise placeringsoplysningerne.
Tip: Mens du ser på vejledningerne, skal du trykke på for at se hele kortet, så du kan se ruten og panorere på kortet. Hvis du vil se kørselslisten igen, skal du trykke på > liste over kørselsvejledning.