Hvad er kortnåle?

Kortnåle er hjælpsomme til at huske steder, som du vil besøge, få kørselsvejledninger eller dele placeringsoplysninger. De vises automatisk på kortet, når du søger efter steder. Du kan også manuelt tilføje en kortnål.

Når du trykker på en kortnål for en butik, restaurant eller et andet interessant sted, åbnes skærmen om og viser yderligere oplysninger, f.eks. gadeadresse, kørselsvejledninger, telefonnummer, timer, webadresse og kundeanmeldelser. Du kan vælge, hvad du vil gøre med placeringsoplysninger, f.eks. at sætte dem fast på startskærmen, tilføje dem som en favorit eller dele dem.

Tilføje en kortnål

Mens du ser på kortet, skal du trykke og hold på det punkt, hvor du vil tilføje en kortnål.

Vise kortnåle som en liste

Hvis der vises flere kortnåle på kortet, når du har udført en søgning, kan du vise dem som en liste for at se flere oplysninger om søgeresultaterne.
Når du ser på kortet, kan du trykke på > søgeresultater.