PROGRAMMER & FUNKTIONER
Finde din placering
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Finde din placering

Vigtigt: Før du kan finde din placering og se den på kortet, skal du først aktivere placeringstjenesterne under indstillingerne (hvis du afviste, da programmet Maps bad om adgang til og brug af din placering).
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Maps. Programmet forsøger at finde din placering og vise den på kortet.
  3. Hvis den viste placering på kortet ikke er helt præcis, skal du trykke på for at finde din placering igen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar