Tænde for placeringstjenester

Du kan vælge at aktivere placeringstjenester for at tillade, at programmer bruger placeringsoplysninger og giver dig en rigere oplevelse. Din GPS-placering kan f.eks. gemmes på de fotos, du tager med programmet Kamera. Og hvis du ikke er sikker på, hvor du er, kan Bing Maps finde dig og vise din placering.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på indstillinger > placering.
  3. Tryk på omskifteren Placeringstjenester Til/Fra for at aktivere den.
Programmer, som du kan aktivere placeringstjenester, kan nu få adgang til din aktuelle placering.