Åbne og navigere på websider

Internet Explorer Mobile gør det hurtigt og nemt at surfe på nettet, når du er på farten. Ved hjælp af faner kan du åbne flere websider og nemt skifte mellem dem.

Åbne en webside

1. På startskærmen trykker du på Internet Explorer.
  2. Tryk på adresselinjen, og indtaste så en webadresse. Mens du indtaster, vil Internet Explorer foreslå mulige matcher.
  3. Hvis du ser det websted, du leder efter, trykker du på det. Eller tryk på på skærmtastaturet.

Bruge faner til at åbne flere websider

Du kan åbne op til seks separate browservinduer (kaldes "faner" i Internet Explorer) samtidigt. Faner gør det nemt at hoppe mellem webstederne.
  1. I Internet Explorer trykker du på > faner.
  2. Tryk på for at åbne en ny fane. Der vises en tom browserskærm.
  3. På den nye browserskærm, kan du gå til et websted, som du vil se.

Skifte mellem faner

1. I Internet Explorer trykker du på > faner.
  2. Tryk på den miniature, der viser det websted, du vil åbne.

Hvis du ikke længere vil se en webside, kan du lukke fanen ved at trykke på .

Dele et link

Når du ser et websted, som du synes om, kan du nemt fortælle dine venner om det ved at dele dets link. Du kan sende linket som en sms eller i en mail-meddelelse. Eller postere den på dine sociale netværk.
  1. Mens du ser på webstedet i Internet Explorer, trykker du på > del side.
  2. Vælg, hvordan du vil dele linket.

Hvis du vælger at dele linket på dine sociale netværk, skal du indtaste meddelelsen, vælge de netværk, den skal posteres på, og så trykke på .