Scanning af koder, tags og tekst

Vil du scanne noget? Ved hjælp af Vision-søgning kan du bruge kameraet til at scanne masser af ting, som du ser, og så kan du søge efter de ting på nettet.

Du kan scanne QR-koder og Microsoft-tage, som du ser i blade, online eller tegn eller noget andet. Du kan også scanne test, der skal søges efter, få det oversat og indsætte scannet tekst i en meddelelse.

Bemærk: De elementer, du kan scanne og søge efter er forskellige efter land eller region.

Scanning af en QR-kode

1. Tryk på .
  2. På Bing-søgeskærmen trykker du på .
  3. Peg kameraet mod den QR-koden, du vil scanne.

Du ser derefter resultatskærmen.

4. Tryk på resultatet for at få oplysninger om QR-koden. De oplysninger, der vises, afhænger af QR-koden og kan være en meddelelse, kontaktoplysninger, en e-mail-adresse, et websted eller et telefonnummer.

Scanning af et Microsoft-tag

1. Tryk på .
  2. På Bing-søgeskærmen trykker du på .
  3. Peg kameraet mod det Microsoft-tag, du vil scanne.

Du ser derefter resultatskærmen.

4. Tryk på resultatet for at få oplysninger om tagget.

Søge ved at scanne en stregkode, bog, et cd- eller dvd-omslag

1. Tryk på .
  2. På Bing-søgeskærmen trykker du på .
  3. Peg kameraet på den stregkode, det bogomslag, cd-omslag eller dvd-omslag, som du vil scanne.

Du ser derefter resultatskærmen.

4. Tryk på resultatet for at hente oplysninger fra nettet om det emne, du lige har scannet.

Søge efter scannet tekst

Du kan scanne tekst og så søge på nettet med de scannede ord. Eller du kan få teksten oversat.
  1. Tryk på .
  2. På Bing-søgeskærmen trykker du på .
  3. Peg kameraet på den tekst, der skal scannes, og tryk på scan tekst.
  4. Du kan:
    Søg på nettet. Tryk på hvert kvadrat, der indeholder de ord, som du vil søge efter, og tryk så på søg.
    Se en oversættelse af den tekst, der genkendes. Tryk på oversæt, og vælg så et sprog.

Kopiering og indsættelse af scannet tekst

1. Tryk på .
  2. På Bing-søgeskærmen trykker du på .
  3. Peg kameraet på den tekst, der skal scannes, og tryk på scan tekst.
  4. Tryk på > kopiér alt.
  5. Åbn filen, programmet eller meddelelsen, hvor du vil indsætte teksten.
  6. Tryk der, hvor du vil indsætte teksten.
  7. Tryk på indsættelsesikonet i tekstforslagslinjen over tastaturet.

Vælge i tidligere billedsøgeresultater

1. Tryk på .
  2. På Bing-søgeskærmen trykker du på .
  3. Tryk på oversigt.
  4. På skærmen Vision-oversigt trykker du på et tidligere resultat.