Bruge telefonen som et mobilt hotspot

Vil du dele din internetforbindelse med din bærbare eller en anden enhed? Du kan gøre telefonen til et mobilt hotspot ved at dele din mobildataforbindelse over Wi-Fi. Andre Wi-Fi aktiverede enheder kan så bruge din delte dataforbindelse til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • Hvis du vil dele mobildataforbindelsen, skal denne funktion aktiveres under din aktuelle telefonordning. Det kaldes også tethering og koster ofte ekstra.
  • Når du og andre bruger den delte forbindelse på en anden enhed, bruger den data fra din mobildataordning. Vær opmærksom på eventuelle datagrænser i din ordning, så du ikke får ekstra debiteringer.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på indstillinger > Internetdeling.
  3. Tryk på omskifteren Deling til/fra for at aktivere internetdeling.
  4. Tryk på konfigurer, og skifte så disse indstillinger:
    Broadcastnavn Indtast et navn på dit mobile hotspot. Det er det navn, som andre ser og bruger til at oprette forbindelse til din delte forbindelse over Wi-Fi.
    Sikkerhedstype Vælg adgangskode (WPA2) for at konfigurere dit mobile hotspot som et sikret netværk. Eller vælg ingen (åben) for at give adgang til alle.
    Adgangskode Hvis du vælger adgangskode (WPA2), skal du indtaste en adgangskode, der kræves til at oprette forbindelse til og bruge den delte forbindelse.
  5. Tryk på for at gemme indstillingerne.
Når du trykker øverst på skærmen for at se statuslinjen, vil du se ikonet Internetdeling , mens du deler din mobildataforbindelse.
Relaterede emner