INDSTILLINGER & SERVICES
Dataforbindelse
INDSTILLINGER & SERVICES

Dataforbindelse

Når du tænder for telefonen for første gang, konfigureres den automatisk til bruge din udbyders dataforbindelse (hvis der er indsat et SIM-kort).

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer. Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatisk opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mobile netværk.
  3. Tryk på omskifteren Dataforbindelse Til/Fra.

Bruge Konfiguration af forbindelse

Programmet Konfiguration af forbindelse gør det hurtigt og nemt at omkonfigurere dine dataforbindelsesindstillinger.

Når du skifter til et andet SIM-kort og genstarter telefonen, åbnes Konfiguration af forbindelse og konfigurerer telefonens dataforbindelse automatisk baseret på dit nye SIM-kort.

Hvis din mobiloperatør bruger forskellige profiler til forbindelsesindstillinger for deres datatjenester (f.eks. forskellige indstillinger for Internet og WAP), kan du også bruge dette program til nemt at skifte mellem deres profiler.

Vigtigt: Dette program er forudinstalleret på de fleste telefoner. Hvis du ikke kan finde det på telefonen, skal du åbne HTC Hub og hente det gratis program.

Skifte til en anden dataforbindelsesprofil

Vælg manuelt en dataforbindelsesprofil i Konfiguration af forbindelse, hvis programmet ikke automatisk konfigurerede telefonens dataforbindelse, eller hvis du skal skifte til en anden profil for mobiludbyderen, så du kan bruge en bestemt datatjeneste.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Konfiguration af forbindelse.
  3. Du kan:
    Skift til en anden dataforbindelsesprofil for mobiludbyderen
    1. Tryk på feltet Mobiloperatør.
    2. Vælg den profil , du vil bruge.
    Skift til et andet land og mobiloperatør
    1. Tryk på > manuelt valg.
    2. Vælg det land og den mobiloperatør, der skal bruges.
  4. Tryk på for at anvende ændringerne.

Oprettelse af et nyt adgangspunkt

Et adgangspunktnavn (APN) er den adresse, som telefonen bruger til at oprette forbindelse til datanetværket. Som standard indstilles APN'er automatisk, når du konfigurerer telefonen første gang. Hvis din mobildataforbindelse ikke fungerer, skal du forsøge at indtaste en ny APN baseret på din placering og mobiludbyder.
Vigtigt: Før du tilføjer, skal du have navnet på adgangspunktet og indstillinger (herunder brugernavn og adgangskode, hvis det behøves) fra mobiludbyderen klar.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mobile netværk.
  3. Tryk på Tilføj APN.
  4. Indtast APN'en og andre obligatoriske indstillinger.
  5. Tryk på for at gemme.

Aktivering af data-roaming

Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk, og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, er dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mobile netværk.
  3. Tryk på feltet Indstillinger for dataroaming, og tryk på roam.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar