Konfigurere trådløs synkronisering

Hvis du ikke vil fysisk tilslutte telefonen til computeren hver gang, du skal synkronisere, kan du konfigurere telefonen til automatisk at synkronisere med computeren over hjemme-Wi-Fi-netværk.
Vigtigt: Trådløs synkronisering understøttes ikke på arbejds-Wi-Fi-netværk.
  1. Tilslut telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. I Zune-softwaren klikker du på Indstillinger > Telefon > Trådløs synkronisering.
  3. Følg skærmvejledningen i Zune-softwaren.
Filer på computeren vil så automatisk trådløst synkronisere med telefonen, når:
  • Telefonens batteriniveau er mindst på mellemopladning , og telefonen er tilsluttet til den medfølgende strømadapter (dvs. telefonen skal være tilsluttet til vægopladeren og ikke tilsluttet computeren).
  • Du må ikke bruge telefonen. Du må f.eks. ikke berøre ting på skærmen, baggrundslyset af slukket, og musik og videoer må ikke afspilles.

Det kan tage op til 15 minutter, før trådløs synkronisering starter, og der er ingen måde manuelt at tvinge det til at ske. Yderligere oplysninger om trådløs synkronisering findes under Zune.net.