Synkronisere billeder, musik og videoer

Når du har konfigureret Zune på computeren, skal du vælge, om du vil synkronisere med telefonen.
Vigtigt: Hvis du ikke har musik, videoer eller podcasts på computeren endnu, skal du først hente dem fra Marketplace.
  1. Tilslut telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel.

Zune åbnes automatisk på computeren, hvis du ikke har åbnet det.

2. Øverst på Zune-skærmen klikker du på oversigt.
  3. Find det emne, du vil synkronisere. Du kan:
    • Klikke på en kategori (musik, videoer, billeder eller podcasts) og gennemgå det, indtil du finder det emne, du vil synkronisere med telefonen (f.eks. en sang, et album, en kunstner, afspilningsliste, genre osv.).
    • I søgefeltet indtaster du det, du leder efter (f.eks. en sangtitel eller et kunstnernavn). Klik på det ønskede emne i søgeresultaterne.
  4. Træk emnet til telefonikonet nederst til venstre på skærmen.
Tip: Hvis du har taget fotos og videoer på telefonen, bliver de automatisk kopieret til computeren, når du synkroniserer med Zune-softwaren.

Ændre synkroniseringsvalg

Hvis du ønsker mere kontrol over det, der synkroniseres mellem telefonen og computeren, skal du forsøge at eksperimentere med Zune-softwaresynkroniseringsvalgene. Hvis du f.eks. ikke vil trække individuelle sange, kunstnere eller album til telefonikonet, kan du konfigurere Zune-softwaren til automatisk at synkronisere al musik på computeren med telefonen (hvis der er plads).
  1. I Zune-softwaren klikker du på Indstillinger > Telefon > Synkroniseringsvalg.
  2. Klik på de emner, du vil ændre (f.eks. klikker du i afsnittet MusikAlle) og så på OK.