Installere og konfigurere Zune-softwaren

I de fleste tilfælde bedes du om at installere Zune første gang, du opretter forbindelse mellem telefonen og computeren. Hvis du ikke bedes om det, skal du hente softwaren fra nettet og installere den på computeren.
  1. I computerens webbrowser flytter du til siden til Zune-download og klikker på knappen Hent. Følg vejledningen til hentning og installation.
  2. Når du er færdig med at installere softwaren, skal du tilslutte telefonen til computeren med det medfølgende USB-kabel. Zune åbner automatisk på computeren.
  3. Vent på, at Zune anerkender telefonen, og følg så skærmvejledningen til konfigurationen.
Bemærk: Zune kan ikke installeres og bruges på en Mac. Hvis du bruger en Mac-computer, skal du bruge Windows Phone 7 Connector for Mac til at synkronisere multimediefiler mellem telefonen og computeren og hente tilgængelige telefonopdateringer. Flyt til downloadsiden til Windows Phone 7 Connector for Mac.