Hvorfor skal jeg bruge Zune-softwaren?

Installer Zune-softwaren på computeren, så du får det meste ud af telefonen.

Her er de tre bedste årsager til, at du skal installere Zune-softwaren:

• For at hente ting (f.eks. musik, videoer, film, tv-shows, podcasts, programmer og spil) fra Zune Marketplace til computeren.
  • For at synkronisere ting mellem computeren og telefonen. Dette omfatter billeder, musik, videoer, film, tv-shows og podcasts på computeren, som du vil kopiere til telefonen. Det omfatter også de billeder og videoer, du har taget på telefonen, som du vil kopiere til computeren.
  • Hvis du vil opdatere telefonsoftwaren (få nye funktioner, ydelsesforbedringer osv.).
Tip: Der er masser af andre ting, som du kan gøre med Zune-softwaren. Du kan f.eks. bruge det til at kopiere fra lyd-cd'er, importere et iTunes-bibliotek og finde ud af, hvilken musik dine venner lytter til. Gå til Zune.net for at få flere oplysninger.