Afspille medier, der er gemt på en medieserver

Gennemse fotos, musik og videoer, der er fjernlagret på en medieserver på hjemmenetværket, og afspil dem lige på telefonen. Du kan nemt skifte til afspilningen fra telefonen til en anden afspiller på hjemmenetværket.
Vigtigt: Før du begynder, skal du sørge for, at du har aktiveret Wi-Fi på telefonen og har forbindelse til dit hjemmenetværk.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Afspilning på tilsluttede medier.
  3. Glid til venstre eller højre for at vælge, om du vil gennemgå musik, videoer eller fotos på telefonen.
  4. Tryk på medieservere under musik, video eller foto, og tryk så på serverens navn.
  5. Naviger til den placering eller kategori, som indeholder de medier, du ønsker.
  6. Tryk på det medium, du vil afspille. Din telefonen viser så afspilningsskærmen og afspiller mediet.
  7. Brug skærmens afspilningsfunktioner til at kontrollere afspilningen.
  8. Skift afspilningen fra telefonen til en anden afspiller på hjemmenetværket ved at trykke på , vælge en afspiller og så trykke på .
Relaterede emner