Streame medier fra telefonen til en afspiller

Gennemgå fotos, musik og videoer, som er gemt på telefonen, og vælg hvad du vil streame til hjemmenetværket.
Vigtigt: Før du begynder, skal du sørge for, at du har aktiveret Wi-Fi på telefonen og har forbindelse til dit hjemmenetværk.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Afspilning på tilsluttede medier.
  3. Glid til venstre eller højre for at vælge, om du vil gennemgå musik, videoer eller fotos på telefonen.
  4. Tryk på en kategori under musik, video eller foto.

Tryk f.eks. på dato under foto for at gennemgå fotos, der er grupperet efter måned.

5. Tryk på det medium, du vil afspille.
  6. Tryk på , vælg en afspiller, som du vil streame medierne til, og tryk så på . Din telefon vil vise afspilningsskærmen, når den har forbindelse til afspilleren.
  7. Brug skærmens afspilningsfunktioner til at kontrollere afspilningen.
Relaterede emner