PROGRAMMER & FUNKTIONER
Nogle nyttige ting at vide besked om
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Nogle nyttige ting at vide besked om

Hvorfor bedes jeg om at logge ind igen på min konto?

Når der er gået et vis tidsinterval (ca. 20 minutter), bliver du igen bedt om at logge ind på din HTC Watch-konto, før du kan fortsætte med at leje eller købe videoer eller få adgang til nogle indstillinger. Det er en sikkerhedsforholdsregel for at kontrollere din identitet og sikre, at du godkender, at det er din konto.

Hvor længe er lejeperioden for en video?

Afhængigt af studiernes vilkår er lejeperioden enten 24 eller 48 timer med start fra første visning.

Hvis du ikke skal se videoen med det samme, har du op til 30 dage, før lejeperioden udløber.

Kan jeg redigere mine kreditkortoplysninger eller tilføje et kreditkort til?

Du kan kun bruge et kort til dine køb. Kortnummeret kan ikke redigeres.

I HTC Watch kan du kun tilføje et kredit- eller debetkort, og det gør du første gang, du køber eller lejer en video. Når du har indtastet og gemt dine kortoplysninger, kan du foretage ændringer til dine oplysninger, men ikke til kortnummeret. Hvis du vil bruge et andet kredit- eller debetkort til dine betalinger, skal du slette dine aktuelle kortoplysninger og så tilføje et nyt kort.

Hvorfor vil HTC Watch ikke lade mig fjerne en enhed og tilføje en ny?

Fjernelse kan foretage én gang hver 120 dage.

Kan jeg fjerne min HTC Watch-konto fra min enhed, og hvordan?

Du kan fjerne din konto, men det vil nulstille programmet HTC Watch og slette alle lejelicenser. Du skal så genkøbe dine lejede videoer.
Vigtigt: Før du fjerner din konto, skal du sikre dig og sørge for, at du ikke har nogen lejefilm, der ikke er udløbet.
  1. I HTC Watch trykker du på > indstillinger.
  2. Hvis du bedes om at logge ind på kontoen igen, skal du indtaste adgangskoden og trykke på .
  3. Tryk på fjern konto.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar