Kontrollere eller ændre indstillinger

I HTC Watch trykker du på > indstillinger.
konto Ret dine kontoindstillinger.
mine køb Gennemgå din indkøbsoversigt.
betalingsmetoder Rediger eller slet dine kredit- eller debetkortoplysninger.
enhedsstyring

Når du begynder at se en video, mens den hentes, bliver din HTC-enhed automatisk føjet til din HTC Watch-konto. Hvis du har mere end én HTC-enhed, der har adgang til HTC Watch, kan du se videoer på op til fem enheder.

Tryk på fjern, hvis du vil ophæve link til og fjerne en HTC-enhed fra kontoen.

Sorter videoer efter Vælg, om du vil arrangere videoerne i biblioteket efter nyligt køb eller vise dato eller efter titel.
genkontroller butiksregion

Hvis du rejser til et andet område, kan du lade programmer genregistrere din placering for at bestemme den videobutikregion, hvorfra du kan leje eller købe videoer.

Når du har bekræftet dit område under første køb, kan det ikke ændres.