Leje eller købe en video

Dine faktureringsoplysninger bliver gemt på din HTC Watch-konto, så du ikke skal indtaste dem hver gang, du lejer eller køber.
  1. Mens du ser synopsis af en video, skal du trykke på for at leje eller for at købe videoen.
  2. Tryk på tilføj en betalingsmetode.
  3. Hvis det er første gang, du lejer eller køber, skal du trykke på tilføj et betalingskort og så indtaste dine kreditkortoplysninger og faktureringsadresse.
    Vigtigt: Sørg for, at du bruger et kreditkort, der er registreret i samme område som den, du er knyttet til på din HTC Watch-konto.

Når du har indtastet dine kortdetaljer, skal du trykke på .

4. Tryk på kortbetaling, og bekræft så din leje eller dit køb.
Telefonen begynder så at hente videoen. Du kan flytte til biblioteket for at undersøge status for hentning og se videoen.
Bemærk: Hvis du afslutter programmet HTC Watch, men hentningen finder sted, bliver hentningen midlertidigt standset. Den genoptages, når du returnere til HTC Watch.