Gennemgå videobutikudvalg

Udforsk kataloget for emner i HTC Watch-videobutikken. Gennemse TV-shows og film, der kan lejes eller er til salg. Du kan også se trailers for udvalgte videoer.
  1. I HTC Watch kan du vælge blandt vores udvalgte videoudvalg eller gennemgå efter kategori.
    Tip: Hvis du vil foretage en hurtig søgning, skal du trykke på og så indtaste en titel, en skuespillers navn eller en instruktør, som du leder efter.
  2. Tryk på en video for at se dens synopsis.
Lej eller køb, når du er klar.

Se en trailer

Hvis du ser ikonet under visningen af synopsis'et til en video, betyder det, at der er en trailer tilgængelig for den video. Tryk på den for at se traileren.