Om HTC Watch

Med HTC Watch-onlinevideotjenesten får du et glimt af de seneste filmtrailers og kan få glæde af at se Hollywood-film eller TV-shows.
Opret din HTC Watch-konto, så du kan:
  • Leje eller købe videoer, f.eks. film og TV-shows online.
  • Se dine købte videoer på op til fem HTC Windows-telefon og Android-enheder, som har adgang til HTC Watch med samme konto.
Bemærk:
  • Du kan til at starte med kun se filmtrailers. Lej- og købetjenester vil lidt efter lidt blive tilgængeligt over hele verden. Vend tilbage snart.
  • Du kan kun se en lejet video på HTC-enheden, der hvor du så videoen for første gang.