Lytte til FM-radio

Stil ind på din favoritstation eller få nyhederne.
Vigtigt: Du skal først tilslutte et stereohovedsæt til lydstikket på telefonen. Din telefon bruger det som FM-radioantenne.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Musik og videoer.
  3. Under zune trykker du på radio.
  4. Tryk på knappen LYDSTYRKE OP eller LYDSTYRKE NED for at vise miniafspilningsfunktionerne. Brug dem til at flytte til næste eller forrige station, pause eller genoptage radioen.
Tip: Når du vælger stationer, kan du også:
  • Glid til venstre eller højre for at gå til en radiostation.
  • Hvis du bladrer i stedet for at glide, vil radioen springe til de stærke stationer og springe de svage over.

Tilføje eller fjerne en favoritstation

Du kan tilføje radiostationer til dine favoritter, så du hurtigt kan stille ind på dem.
  1. Stil ind på en station.
  2. Tryk på for at tilføje stationen som en favorit. Tryk på for at fjerne den fra dine favoritter.

Lytte til en favoritstation

1. Hvis du tilføjede nogle favoritstationer, skal du trykke på for at se dem.
  2. Tryk på en favoritstation i listen.