Afspille musik, videoer og podcasts

Lytte til musik, høre dine foretrukne podcasts på vejen eller nyde en film næste gang, du er ude og flyve.
Vigtigt: hvis du ikke har musik, videoer eller podcasts endnu, kan du tilslutte telefonen til computeren og bruge Zune-softwaren til at synkronisere dem med telefonen.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Musik og videoer.
  3. Under zune trykker du på musik, videoer eller podcasts.
  4. Glid til venstre eller højre til forskellige kategorier (f.eks. kunstnere eller album, når du gennemgå musik).
  5. Tryk på det emne, du vil afspille. Afspilningsskærmen vises og begynder at afspille musikken, videoen eller podcasten.
  6. Brug skærmfunktionerne til at kontrollere afspilningen.
  7. Når du er færdig, skal du trykke på , indtil du er tilbage på hovedskærmen for hubben Musik og videoer.