PROGRAMMER & FUNKTIONER
Tage kontinuerlige billeder
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Tage kontinuerlige billeder

Hvis motivet bevæger sig? Brug serietilstanden til at tage kontinuerlige billeder.
  1. Når du står i kamerasøgeren, skal du trykke på > Serieoptagelse.
    Bemærk: Når du står i denne tilstand, er blitz og berøringsfokus ikke tilgængeligt. Andre indstillinger, f.eks. lysstyrke og eksponering, er angivet til automatisk.
  2. Peg kameraet, og fokuser på motivet.
  3. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på knappen KAMERA.
Kameraet tager frem kontinuerlige billeder af motivet.
Tip: Tryk på knappen for at forlade serietilstand og genoptage normal billedtilstand.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar