Tage et panoramabillede

Du kan optage alt, bredt eller højt på et billede. Det kan være Golden Gate Bridge eller Eiffeltårnet. Kameraet lader dig tage op til tre billeder, så du kan skabe et panoramabillede.
Vigtigt: Når du bruger panoramatilstand, er zooming, blitz, berøringsfokus og berøringsoptagelse ikke tilgængeligt. Indstillinger, f.eks. lysstyrke og eksponering, er angivet til automatisk.
  1. Når du står i kamerasøgeren, skal du trykke på > Panoramaoptagelse.
  2. Når du peger kameraet på dit motiv, skal du holde telefonen roligt. Flugt den prikkede linje med den faste linje på skærmen.
  3. Når du er klar til at optage det første billede, trykker du på knappen KAMERA.

Der vises en meddelelse, som guider dig i den retning, du skal flytte, for at tage det næste billede. I takt med at du flytter, vises retningspilene.

4. Ved hjælp at retningspilene, prikket linje og cirkler på skærmen som vejledning, kan du panorere til venstre eller højre i liggende visning (eller panorere op eller ned i stående visning). Når ringen når og centrerer sig om den næste cirkel, tager kameraet automatisk billedet.
  5. Gør det samme for at tage det næste billede.
Kameraet sammensyr dine billeder til ét billede.
Tip: Tryk på knappen KAMERA, eller tryk på på et hvilket som helst tidspunkt, hvis du ikke vil tage flere billeder. Kameraet sammensyr kun de billeder, der blev optaget.

Tryk på for at se det panoramabillede, du lige har taget. Hvis du vil slette det og begynde igen, skal du trykke på > slet.

Tryk på knappen for at forlade panoramatilstand og genoptage normal billedtilstand.