Efter optagelse

Efter optagelse

Når du har optaget et billede eller en video, kan du se det/den og andre, du har optaget uden at forlade programmet Kamera. Du kan også vælge det, du vil med billedet eller videoen, f.eks. overføre eller sende det/den.
  1. Når du står i kamerasøgeren, skal du trykke på . Eller glid fingeren på skærmen.

    Du vil se billedet eller videoen, som du lige har optaget.

  2. Hvis det er et billede, skal du dobbeltklikke eller klemme og strække, hvis du vil zoome ind eller ud på billedet.

    Hvis det er en video, skal du bare trykke på afspilningsikonet for at se optagelsen.

  3. Tryk på for at se valgmuligheder for det, du vil gøre med billedet eller videoen.

    Du kan vælge at slette det/den, overføre det/den til Facebook eller SkyDrive og andet.

  4. Klem på skærmen for at skifte til filmklipvisning. Du kan så nemt bladre til venstre eller højre på skærmen for at gennemgå dine billeder og videoer.
  5. Glid fingeren til venstre for at fortsætte optagelsen, hvis du holder telefonen vandret (eller glid opad, hvis du holder telefonen lodret), indtil du igen står i kamerasøgeren.
Relaterede emner
0 Personer synes dette var nyttigt