Hvis kameraets blitz ikke aktiveres?

Kameraets blitz bruger batteri. Kameraet deaktiverer blitzen for at spare strøm (selv når du har angivet blitztilstanden til automatisk blitz eller aktiveret blitz), når en af følgende situationer opstår:

• Du er midt i en telefonsamtale.

Blitzen deaktiveres midlertidigt, når du er midt i en telefonsamtale. Når opkaldet er slut, kan du bruge den igen.

• Batteriniveauet når 20 % eller mindre.

Genoplad batteriet, så kameraet har nok batteristrøm til at bruge blitzen.

• Koldt vejr kan sænke batteriets ydelse, som påvirker blitzen.

Sørg for, at kameraet har nok batterilevetid til at strømføre blitzen. Hold telefonen varm. Når du ikke bruger den, skal du opbevare telefonen i din jakke for at holde den varm, og prøv at undgå pludselige temperaturændringer, som kan påvirke batteriets ydelse.