PROGRAMMER & FUNKTIONER
Optagelse af video
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Optagelse af video

Du kan optage videoer i enten liggende elller stående retning. For at få den bedste visningsoplevelse for dine videoer er den ideelle måde at optage dem i liggende retning.
  1. Åbn programmet Kamera.
  2. Tryk på for at skifte til Videotilstand. Du får vist en videotæller på skærmen.
  3. Tryk på .
    • Tryk på en af pæreikonerne for at tænde/slukke for kameraets lys under optagelse.
    • Vælg opløsningen og andre indstillinger, som du vil bruge.
  4. Før du optager, kan du først zoome ind og ud på motivet.
  5. Tryk på knappen KAMERA for at begynde optagelsen.

Under optagelse vil kameraet hele tid automatisk fokusere på det, som er i midten af skærmen, hvis Kontinuerlig fokus er aktiveret under indstillingerne.

6. Hvis du vil standse optagelsen, skal du trykke på KAMERA igen.
Videoen gemmes i albummet Filmrulle i hubben Billeder.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar