Grundlæggende om kameraet

Lige meget om du er på forretningsrejse eller på fritidsrejse, kan du take billeder og videoer med kameraet.
  • På startskærmen trykker du på > Kamera for at åbne programmet Kamera.
  • Eller tryk på knappen KAMERA.
Første gang, du åbner programmet Kamera, bliver du spurgt, om du vil lade det bruge din placering. Hvis du giver tilladelse til det, bliver placeringsoplysninger vist på dine billeder, og du kan se, hvor de blev taget. Når du deler dine billeder, kan andre personer se disse oplysninger.
Tip: Vidste du, at du kan åbne programmet Kamera, selv om skærmen er slukket eller låst? Bare tryk og hold på knappen KAMERA.

Skærmen Kamerasøger

Du finder følgende skærmfunktioner på skærmen Kamerasøger:

Omskifter til billed-/videotilstand
Skift mellem front- eller bagkamera
Zoom-kontrol
Indstillinger
Gå til søger
Bemærk: Blitz og andre indstillinger er ikke tilgængelige, når du bruger frontkameraet.

Zoom

Før du tager et billede eller en video, kan du bruge skærmens zoom-kontrol til at zoome ind eller ud på dit motiv.
Tryk bare på + eller - på skærmen for at zoome ind eller ud.

Ændre indstillinger

1. Tryk på for at vælge mellem forskellige indstillinger, f.eks. blitz, opløsning, effekter og andet.
  2. Hvis du vil gemme de ændrede indstillinger, skal du trykke på Gem indstillinger, når du har foretaget ændringen. Ellers vil kameraet vende tilbage til standardindstillinger, næste gang du bruger det.
Tip: Når du flytter til indstillinger > programmer > billeder og kamera fra startmenuen, finder du flere indstillinger, som kan ændre måden, KAMERA-knappen fungerer, hvor du deler billeder og videoer og andet.