KOMMUNIKATION
Styring af e-mail-meddelelser
KOMMUNIKATION

Styring af e-mail-meddelelser

Slette, flytte, sætte flag ved eller markere flere e-mail-meddelelser

1. Tryk på .
  2. Hvis du hurtigt vil vælge alle e-mail-meddelelse i en samtale, skal du vælge den øverste (den, som viser emne og antal meddelelser).

Eller du skal vælge enkelte e-mail-meddelelser ved at trykke på deres afkrydsningsfelter.

3. Vælg det, du vil gøre med de valgte meddelelser.
    • Tryk på for at slette.
    • Tryk på for at flytte dem til en anden mail-mappe.
    • Tryk på , og vælg, om du vil sætte flag ved eller markere meddelelserne som læste eller ulæste.
Tip: Du kan også bare trykke yderste til venstre på en e-mail for at vælge den først. Afkrydsningsfelter vises, og du kan vælge flere e-mail-meddelelser.

Slette, flytte, sætte flag ved eller markere én e-mail

1. Tryk og hold på en samtale eller én meddelelse.
  2. I valgmenuen skal du vælge det, som du vil gøre med hele samtalen eller én meddelelse.

Skifte til en anden e-mail-mappe

1. Tryk på > mapper.
  2. Tryk på vis alle mapper for at se alle de tilgængelige mail-mapper.
  3. Tryk på den e-mail-mappe, hvis e-mail-meddelelser, du vil se.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar