Sende e-mail

1. Åbn den e-mail-konto, som du vil bruge til at sende e-mailen.
  2. Tryk på .
  3. Angiv en eller flere modtagere. I feltet Til kan du:
    • Tryk på for at vælge en kontakt. Tryk på den igen for at tilføje flere.
    • Begynd at indtaste en persons navn eller e-mail-adresse. Hvis der findes matcher blandt de gemte kontakter, mens du indtaster, bliver de vist i en liste. Tryk på den, du ønsker.
  4. Indtast emnet, og skriv din meddelelse.
  5. Hvis du vil vedhæfte et billede, skal du trykke på .
  6. Når du er klar til at sende e-mailen, trykker du på .
Tip:
  • Når du indtaster flere e-mail-adresser manuelt, skal du adskille dem med et semikolon.
  • Send en Carbon Copy (CC) eller Blind Carbon Copy (BCC) ved at trykke på > vis cc og bcc og tilføje andre modtagere.

Indstille prioritet for en e-mail-meddelelse

Du kan indstille prioriteten for en e-mail-meddelelse, før du sender den.

1. Mens du skriver meddelelsen, skal du trykke på > prioritet.
  2. Vælg prioriteten for meddelelsen.

Gemme eller ignorere e-mailen

1. Når du skriver meddelelsen, skal du trykke på .
  2. Vælg, om du vil gemme e-mailen som en kladde eller slette den.

Genoptage en e-mail-kladde

1. Når du står i e-mail-listen, skal du trykke på > mapper > kladder.
  2. Tryk på kladde-e-mailen for at redigere den.
  3. Send e-mailen.