Søge efter e-mail

Når du har konfigureret dine e-mail-konti, føjes et nyt felt til hver konto på startskærmen.
  1. Tryk på et felt på startskærmen for at åbne en e-mail-konto.
    Tip: Hvis du ikke kan se feltet, skal du trykke på på startskærmen og så på e-mail-kontoen i programlisten.
  2. I listen over alle e-mail kan du rulle op eller ned for at skimme e-mail-meddelelser.

Email-meddelelser er pænt grupperet i samtaler. Hvis der er svar frem og tilbage, vil tryk på den e-mail udvide og vise serien af meddelelser.

3. Tryk på en e-mail-meddelelse for at åbne og læse den.
Tip: Hvis du har en lang e-mail-liste, kan du også glide til venstre eller højre for kun at skimme ulæste, markerede eller hastende e-mails.

Besvare eller videresende e-mail

1. Åbn og læs e-mail-meddelelsen.
  2. Tryk på .
  3. Vælg, om du kun vil svare afsenderen, svare alle eller videresende e-mailen.

Linke indbakker som én

Søg efter e-mail fra alle konti på et sted uden at skulle skifte til forskellige konti. Du kan linke dine indbakker som én.

1. Tryk på > linkede indbakker.
  2. Under andre indbakker trykker du på en eller flere e-mail-konti, som du vil kombinere til den forenede indbakke.

Standardnavnet for den forenede indbakke er Linket indbakke.

Tip: Tryk på omdøb linket indbakke, hvis du vil ændre navnet på den forenede indbakke.
  3. Tryk på for at returnere til din indbakke. Du vil nu kun se én indbakke, der indeholder alle dine e-mails fra forskellige konti.

Næste gang, du vil søge efter e-mail, trykker du på Linket indbakke på startskærmen eller i programlisten.

Ophæve link til en indbakke

1. Tryk på > linkede indbakker.
  2. Under denne indbakke trykker du på den e-mail-konto, du vil fjerne fra den forenede indbakke.
  3. Tryk på fjern link.