Tilføjelse af en Microsoft Exchange ActiveSync-konto

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mail og konti.
  3. Tryk på Outlook.
  4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og tryk så på log på.

Hvis dine kontoindstillinger findes, skal du vente på, at telefonen færdiggør synkronisering med din arbejds-e-mail, kontakter og kalender.

Bemærk: Hvis dine kontoindstillinger ikke kan findes, skal du følge skærmvejledningen for at indtaste dine Exchange ActiveSync-kontoindstillinger manuelt. Bed din Exchange Server-administrator om disse indstillinger.