Tilføjelse af en POP3/IMAP-e-mail-konto

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mail og konti.
  3. Tryk på tilføj en konto.
  4. Vælg den type e-mail-konto, du ønsker.

Hvis du ikke ser den i kontolisten, skal du trykke på en anden konto.

5. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og tryk så på log på.
Din telefon leder så efter dine kontoindstillinger, fuldfører konfigurationen og synkroniserer oplysninger fra kontoen.

Hvis du har konfigureret din Google-konto, vil telefonen synkronisere og hente din Gmail, samt dine Google-kontakter og kalender fra kontoen.

Hvis du har konfigureret andre POP3- eller IMAP-konti, vil telefonen synkronisere e-mails fra disse konti.

Bemærk: Hvis telefonen ikke kan finde dine kontoindstillinger, skal du flytte til avanceret konfiguration for manuelt at indtaste indgående og udgående server og andre indstillinger. Du skal bruge disse til at hente disse oplysninger fra e-mail-udbyderen.