Tilføje din Windows Live-konto

Når du første gang konfigurerer telefonen, bliver du bedt om at logge ind med din Windows Live-id. Hvis du ikke loggede ind eller har mere end én Windows Live-id, skal du gå til Indstillinger for at konfigurere din primære Windows Live-id eller yderligere Windows Live-id'er.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mail og konti.
  3. Tryk på tilføj en konto > Windows Live.
  4. Indtast din Windows Live-id og adgangskode, og tryk så på log på.
Din Windows Live-e-mail, dine kontakter, din kalender, dine billeder og feeds bliver synkroniseret med telefonen.
Bemærk:
  • Den første Windows Live-konto, du konfigurerer, kan ikke slettes fra telefonen.
  • Hvis du konfigurerer yderligere Windows Live-id'er, bliver billeder fra disse konti ikke synkroniseret med telefonen.