KOMMUNIKATION
Styre samtaler
KOMMUNIKATION

Styre samtaler

Videresendelse af en meddelelse

1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) i listen tråde for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk og hold på den meddelelse, du vil videresende, og tryk så på videresend.
  3. Udfyld modtager.
  4. Tryk på for at sende.

Slette en meddelelse

1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) i listen tråde for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk og hold på den meddelelse, du vil slette, og tryk så på slet.

Slette en hel samtale

I listen over tråde trykker og holder du på en kontaktperson (eller et telefonnummer), hvis meddelelser du vil slette, og trykker så på slet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar