Visning og besvarelse af en meddelelse

Når du modtager en ny meddelelse, vil du høre en meddelelseslyd (hvis den er angivet) og se meddelelsen blive vist kortvarigt øverst på skærmen.
  1. Hvis du vil åbne og læse meddelelsen, kan du:
    • Tryk på meddelelseslinjen øverst på skærmen.
    • Eller åbn programmet Beskeder for at få adgang til og læse meddelelsen.
  2. Tryk på , og vælg så, om du vil svare med en sms, Messenger- eller Facebook-meddelelse.
  3. Indtast svaret, og tryk på .

Hvorfor kan jeg ikke svare en ven, der bruger Facebook eller Messenger på samme tråd?

Hvis du er venner med en person på Facebook eller Messenger, kan du have flere forskellige kontaktprofiler for den samme person. Deres telefonnummer, Facebook- og Messenger-oplysninger kan være gemt som forskellige kontakter på telefonen. I det tilfælde skal du linke disse kontakter manuelt.
Åbn programmet Personer, og kæd dem sammen.

Kopiere og indsætte i en meddelelse

Du kan kopiere en tidligere meddelelse og indsætte den i den nye meddelese, som du er ved at skrive.
  1. Tryk på en kontakt (eller telefonnummeret) i listen tråde for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontakt.
  2. Tryk og hold på den meddelelse, som du vil kopiere, og tryk så på kopiér.
  3. Tryk på det tekstfelt, hvor du skriver din nye meddelelse.
  4. Tryk på for at indsætte den kopierede meddelelse.