Dele et billede i en meddelelse

Du kan sende en multimediemeddelelse ved at vedhæfte et billede til en sms. Du kan også sende et billede i en onlinemeddelelse på Windows Live Messenger eller Facebook.
Vigtigt: Afsendelse af multimediemeddelelser kan medføre yderligere gebyrer, og denne tjeneste skal være tilgængelig i din dataordning.
  1. På startskærmen trykker du på Beskeder.
  2. Tryk på for at oprette en ny meddelelse.
  3. I feltet Til udfylder du modtagerens navn, mobiltelefonnummer eller e-mail-adresse.
  4. Tryk på . Du kan:
    • Vælg et eksisterende billede, der skal vedhæftes meddelelsen.
    • Eller tryk på for at tage et billede og vedhæfte det.
  5. Indtast din meddelelse.
  6. Tryk på for at sende.