Sms'e og chatte samme sted

Med programmet Beskeder kan du både sms'e og chatte samme sted.

Når dine venner og din familie er på mobiltelefonen eller computeren, kan du sende dem sms'er, Windows Live-onlinemeddelelse eller starte en Facebook-chat.

Vigtigt:
  • Hvis du vil chatte over Messenger, skal du først konfigurere din Windows Live-konto.
  • Hvis du vil chatte over Facebook, skal du konfigurere din Facebook-konto. Du skal også sørge for, at aktivere Facebook-chat i programmet Beskeder's indstillinger.
  1. På startskærmen trykker du på Beskeder.
  2. Hvis du vil sende en onlinemeddelelse over Windows Live Messenger, skal du første angive din chatstatus, hvis det ikke allerede er gjort.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på , vælg en kontakt, og tryk så på kontaktens telefonnummer, Messenger eller Facebook for at fastslå, hvordan du vil sende meddelelsen.

Gentag for at tilføje flere modtagere, hvorefter deres navn automatisk føjes til feltet Til.

5. Tryk på det felt, der siger skriv en besked, og indtast din tekst.
  6. Tryk på for at sende den.
Når du tilføjer modtagere, kan du også:
  • Tryk på , og vælg så en kontaktgruppe. Muligheden Gruppebesked i programmets indstillinger er som standard aktiveret og kan hjælpe med at holde besvarelser i en tråd, når du sms'er med en grupper personer. Når den er aktiveret, sendes svar som multimediemeddelelser i stedet for tekstmeddelelser.
  • Begynd med at indtaste en persons navn i feltet Til, og tryk så på et matchende kontaktnavn. De kontaktoplysninger, du vælger eller indtaster, afgør, om meddelelsen sendes som en sms eller onlinemeddelelse over Messenger eller Facebook. Gentag for at tilføje flere modtagere.
  • Indtast et mobiltelefonnummer eller en e-mail-adresse i feltet To. Tryk på Enter efter hver for at tilføje flere modtagere.

Angive din chatstatus

1. På startskærmen trykker du på Beskeder.
  2. Tryk på , og tryk så på en status.

Tryk f.eks. på tilgængelig for at logge ind, så din familie og venner kan se, at du er online på deres Windows Live Messenger.

Tip: Du kan også angive din chatstatus fra kortet Mig.

Når du har angivet din chatstatus og logget ind, kan du se dem, som er online i programmet Beskeder. Tryk på en kontakt for at sende personen en onlinemeddelelse.