Filtrere sociale opdateringer

For mange opdateringer? Prøv at se posteringer fra ét socialt netværk ad gangen. Eller du kan skjule opdateringerne fra et eller flere af dine sociale netværk.
  • I Personer glider du til venstre eller højre for at flytte til nyheder. Tryk på alle konti, og tryk så på den konto, du vil se posteringer fra.
  • Eller tryk på > indstillinger, og vælg så Vis kun indlæg fra personer, der kan ses på min kontaktliste.

Posteringer fra sociale netværk, som du har filtreret ud af kontaktlisten bliver ikke længere vist.